Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
19:40 | 04/01/2023

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:30΄, το Προεδρείο του Διοικητικού  Συμβουλίου της  Ένωσής μας, ενόψει των εορτών και της νέας χρονιάς, επισκέφθηκε το Γηροκομείο Κομοτηνής, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου του Γηροκομείου Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, αλλά και με τους τροφίμους του Γηροκομείου.

Αφού υπέβαλλε τις θερμές ευχές όλων των μελών της Ένωσής μας για μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δύναμη, στη συνέχεια παρέδωσε μία τηλεόραση για την αίθουσα αναψυχής των φιλοξενουμένων του Ιδρύματος, προσφορά της Ένωσής μας ως ελάχιστη ένδειξη της αγάπης και της αλληλεγγύης όλων των μελών μας προς τους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Κομοτηνής, καθώς και ως ένδειξη αναγνώρισης και έμπρακτης στήριξης στο ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί το  Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου Κομοτηνής Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επίσκεψη και τη δωρεά μας, δήλωσε ότι αναγνωρίζει ως ιδιαίτερα σημαντικό το έργο που προσφέρουν οι αστυνομικοί της Ροδόπης στην τοπική κοινωνία και στην ασφάλεια του Νομού μας από εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους. Τέλος,  ζήτησε να μεταφέρουμε στα μέλη μας τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία και δύναμη σε όλους τους αστυνομικούς της Ροδόπης και στις οικογένειές τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214

       

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis