Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
stegosaurus
14:52 | 25/06/2024

Επειδή η αντιβαλλιστική πλάκα αναχαιτίζει την βολίδα, αλλά το NIJ "επιτρέπει" "καρούμπαλο" παραμόρφωσης οπίσθιας όψης πλάκας έως 40 χιλ...

Επειδή αυτό σημαίνει ότι ναι μεν θα επιζήσετε αλλά πιθανότατα θα λιποθυμήσετε, θα βρεθείτε με ραγισμένα ή και σπαμένα πλευρά, θα σας "γυρίσουν τ΄άντερα" και μπορεί και τίποτα χειρότερο αν δεν είστε 100% υγιής...

 

Εικόνα
stegosaurus

 

Εικόνα
stegosaurus

 

Επειδή το να επιζήσετε από τις βολές δεν σημαίνει ότι, έχοντας σας πεσμένο, ο εχθρός δεν θα συνεχίσει να σας ρίχνει...



Για όλα αυτά, αλλά και για την άνεσή σας, ο ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ παρουσιάζει μια καινοτόμα, υποψήφια για παγκόσμια πατέντα λύση, το πρώτο STEGO-BDFSA (Back-Face Deformation Shock Absorber), από το καινοτόμο υλικό ACF (Artificial Cartilage Foam = Αφρό Τεχνητού Χόνδρου) του οποίου είμαστε αντιπρόσωποι Ελλάδος-Κύπρου-Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Εικόνα
stegosaurus

 

Εικόνα
stegosaurus

Η ειδικά σχεδιασμένη πλάκα 25Χ30Χ1,4 εκ. θα απορροφήσει τόσο την παραμόρφωση τουλάχιστον κατά το ήμισυ (αφού άλλο το να διεισδύει στο σώμα σας κάτι 40 χιλ. και άλλο 20 χιλ.) αλλά και το τραυματικό σοκ, αφού το ACF® μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε θερμική (μην ανησυχείτε ελάχιστα θα νιώσετε, το πολύ να φτάσει 40°) ελαχιστοποιώντας την αρνητική επίδραση.



Παράλληλα η χρήση του ενθέματος STEGO-BFDSA αυξάνει θεαματικά την άνεση εφαρμογής του φορέα σας, αφού η ελαστικότητά του επιτρέπει την καλύτερη σύσφιξη και εφαρμογή χωρίς να στερεί την δυνατότητα "φουσκώματος".



Τα STEGO-BFDSA® από τον ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟ θα βρείτε αποκλειστικά στο

https://www.stegosaurus.gr/product/prstk-prfs-stg-bfdsa/

Εικόνα
stegosaurus
Οι συνηθισμένοι αφροί που χρησιμοποιούνταν σε προστατευτικά (PU, EVA, λάστιχο, latex, κ.ο.κ.) λειτουργούσαν με την αρχή της συμπίεσης-παραμόρφωσης. Αντίθετα ο Αφρός Τεχνητού Χόνδρου που διαθέτει κατ΄αποκλειστικότητα ο ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ στην Ελλάδα-Κύπρο-Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη υποβαθμίζει, χάρη στην μοριακή δομή του, την ανεπιθύμητη κινητική ενέργεια σε θερμική. Εξομαλύνει έτσι την καμπύλη κατανομής ενέργειας της κρούσης κατά θεαματικό τρόπο, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα από, ακόμα και 3πλάσιου πάχους, ανταγωνιστικά προϊόντα! Πολύ απλά με στρώση 3 χιλ ACF® επιτυγχάνουμε καλύτερη ανταπόκριση σε κρούση από 9 ή και 10 χιλ. άλλων υλικών!



 

 

Εικόνα
stegosaurus
Πώς λειτουργεί ο Αφρός Τεχνητού Χόνδρου (ACF) των υλικών STEGOprotect και STEGO-BFDSA



Έμπνευση για την δημιουργία του ACF αποτέλεσε η λειτουργία και η δομή του ανθρώπινου χόνδρου. Χάρη στην ινώδη μορφή του κολλαγόνου που τον αποτελεί αλλά και των μορίων ελαστίνης που τις συνδέουν ο χόνδρος μας μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε θερμική (υποβάθμιση της "ανεπιθύμητης" ενέργειας με προφανείς απώλειές της, άρα μείωση των ανεπιθύμητων παρενεργειών). Είναι αυτό το φαινόμενο που συναντούμε μετά παό κοπιώδεις πορείες, δηλαδή την υπερθέρμανση των γονάτων μας.



Μιμούμενοι και βελτιστοποιώντας αυτές τις ιδιότητες οι επιστήμονες των εργαστηρίων ACF δημιούργησαν έναν αφρό με διττή μοριακή δομή, σταθερής και ελαστικής αλυσίδας. Την στιγμή της κρούσης λοιπόν η αντίδραση των μορίων προσομοιώνει αυτή του ανθρώπινου χόνδρου, μετατρέποντας (υποβαθμίζοντας) την κινητική ενέργεια σε θερμική, άρα απορροφώντας έως και το 97% αυτής!

Το αποτέλεσμα είναι το κορυφαίο υλικό για προστασία του ανθρώπινου σώματος από κρούσεις. Και όχι μόνον αυτό, αφού ήδη το ACF χρησιμοποιείται για την προστασία ευαίσθητων εργαλείων, βαγονιών και στην αεροδιαστημική τεχνολογία!
Εικόνα
stegosaurus
Ο Τεχνητός Χόνδρος-ACF® από τον οποίο κατακευάζονται κατ΄ αποκλειστικότητα τα είδη της σειράς STEGOprotect® (STEGO-BFDSA® και Επιγοναγκωνίδες) ΥΠΕΡΕΧΕΙ όχι μόνο έναντι των, παλαιού τύπου, αφρών όπως PU, EVA και λάστιχο, αλλά ακόμα και συγκρινόμενος με τα, τελευταίας τεχνολογίας και ακριβά υλικά "μετα-Νευτώνιας φυσικής" (από τα οποία είναι και πολύ οικονομικότερος)!
Εικόνα
stegosaurus
Τα προστατευτικά απορρόφησης τραυματικού-βλητικού σοκ STEGO-BFDSA® φέρουν ένδειξη ημερομηνίας κατασκευής, όπως όλα τα υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων υλικά μας!

 

Εικόνα
stegosaurus

 

Εικόνα
stegosaurus
Εικόνα
stegosaurus

stegosaurus.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis