Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
vip_istock
17:49 | 15/10/2024

Μαζί με τη θέση του προέδρου, ο Στέφανος Κασσελάκης χάνει και τη φρουρά που είχε για τη φύλαξή του.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 η ασφάλεια του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί κατά 80%, και έτσι του έχουν μείνει μόλις 2-3 αστυνομικοί.

Διαβάστε επίσης

Η εξέλιξη αυτή με τις αλλαγές στον αριθμό των ενστόλων που αποτελούσαν την φρουρά του, θα μπορούσε να θεωρηθεί και αναμενόμενη με δεδομένο ότι πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε πρόεδρος κόμματος, ενώ παράλληλα δεν πρόκειται και για εκλεγμένο βουλευτή.

Όλα αυτά την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει την αντεπίθεσή του μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που απέκλεισε την υποψηφιότητά του από τις επόμενες εσωκομματικές εκλογές.

Με ανάρτησή του, κάλεσε χθες τους υποστηρικτές του να γραφτούν σε οργανώσεις μελών του κόμματος, προκειμένου να μπορούν να ψηφίσουν συνέδρους. "Το ανώτατο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Συνέδριο" και "αυτό θα αποφασίσει για όλα. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο", είχε αναφέρει.

Ωστόσο, ακόμη και αν το Συνέδριο πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου, όπως είναι προγραμματισμένο, κανείς δεν εξασφαλίζει στον Στέφανο Κασσελάκη ότι θα πετύχει τον σκοπό του.

Ενδεικτική ήταν η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία διαμήνυσε ότι στο Συνέδριο "δεν μπορεί να ανακληθεί, ούτε καταστατικά ούτε πραγματικά η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής".

Πηγή:   thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis