Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Λάζαρος Βλάμης
16:12 | 23/07/2024

Σε ηλικία 60 ετών, έφυγε από την ζωή ο αστυνομικός Λάζαρος Βλάμης, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Χαλκίδας ενώ στο παρελθόν είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. 

Ο άτυχος αστυνομικός έχασε την μάχη με την επάρατη ασθένεια, λίγους μήνες πριν βγει στη σύνταξη, αφού επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί  τον προσεχή Δεκέμβριο.

Διαβάστε επίσης

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την σύζυγό του, τις δύο κόρες του και τους υπόλοιπους συγγενείς, αλλά και τους συναδέλφους του, οι οποίοι έχασαν για πάντα τον αγαπημένο τους "Λάρυ", όπως ήταν το χαϊδευτικό παρατσούκλι του.

Ο συνάδελφος και επιστήθιος φίλος του Γιώργος Μπουρλίδης ανάρτησε μία φωτογραφία τους από την Σχολή της Αστυνομίας ( ο Λάζαρος διακρίνεται στο κέντρο με το μουστάκι) και τον αποχαιρέτισε με συγκινητικό κείμενο γράφοντας:

" Α ρε σειρά... Μου έλεγες συνέχεια πως το παλεύεις, πως είσαι καλά και ας μην ήσουν. Σου έστειλα αυτήν την φωτογραφία από την σχολή και έκλαιγες...

Δεν ήθελες τίποτα άλλο, από το να σε παίρνω κάνα τηλέφωνο να τα λέμε. Όταν δεν απαντούσες ήξερα ότι δεν ήσουν καλά ψυχολογικά. Αυτό υπέθεσα και τώρα αλλά εσύ έλειπες από κοντά μας...

Έφυγες τόσο αθόρυβα. όσο λιγομίλητη και αθόρυβη ήταν η ζωή σου. Καλή αντάμωση φιλαράκι μου και καλό ταξίδι στην ψυχούλα σου!"

Πηγή:  egnomi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis