Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 26/09/2018

Το Delta είναι ένα πολυμερικό πιστόλι, εσωτερικού μηχανισμού επίκρουσης (ναι, σαν ένα Glock) που έχει χωρητικότητα, προδιαγραφές και διαστάσεις παρόμοια με το Glock 19. Αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση από την Arex, καθώς το Glock 19 έχει μεγάλη πέραση και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιστόλια όλων των εποχών. Έτσι, ενώ κατασκευαστές όπως η Ruger (με το Security-9) και η S&W (με το M&P Compact 2.0) χρειάστηκαν χρόνια για να εισαγάγουν ένα μοντέλο μεσαίου μεγέθους για να ανταγωνίζονται άμεσα με τα 19, η Arex ξεκινά με αυτήν την κατηγορία εξαρχής.

Η τιμή δείχνει περαιτέρω ότι η Arex θέλει να παίξει στενό μαρκάρισμα: Η τιμή (Αμερικής) θα κυμαίνεται γύρω στα 450 δολλάρια (περί τα 380 ευρώ). Οι γεμιστήρες θα είναι ειδικές για το πιστόλι αυτό, αλλά οι φήμη λένε είναι ότι θα προέρχονται από την ιταλική εταιρεία  Mec-Gar, οπότε αναμένεται να είναι σε λογικές τιμές αλλά και με καλή ποιότητα. Οι αρχικές προδιαγραφές υποδεικνύουν ότι το Delta θα έρχεται με μια 17άρα γεμιστήρα με επέκταση εκτεταμένο περιοδικό και μια 15άρα κανονική γεμιστήρα.

Το Delta θα έχει μια αμφίπλευρο μοχλό απελευθέρωσης γεμιστήρα και τέσσερις διαφορετικού μεγέθους εναλλάξιμες οπίσθιες επιφάνειες λαβής. Οι εγκοπές στο εμπρόσθιο μέρος του ολισθητήρα και η υφή της λαβής δείχνουν ικανοποιητικές ενώ και η διαδικασία λύσης φαίνεται να είναι παρόμοια με ένα Glock. Τέλος, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας (πέραν της δυνατότητας προσθήκης χειροκίνητης ασφάλειας) περιλαμβάνουν ασφάλεια σκανδάλης, ασφάλεια επικρουστήρα και δείκτη κατάστασης θαλάμης

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis