Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
anorak
23:16 | 23/07/2024

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “Rhodium® Tactical ΙΙI”, που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της Anorak, έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει τη μέγιστη προστασία του επιπέδου ΙΙΙΑ του προτύπου NIJ0101.06 σε συνδυασμό με προστασία από μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα, προσφέροντας συγχρόνως υψηλή αντοχή, σταθερή εφαρμογή & άνεση για καθημερινή πολύωρη χρήση καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου και εξοπλισμού.

Το μαλακό πάνελ βαλλιστικής προστασίας “Rhodium® SP.3A.303” δοκιμάστηκε εργαστηριακά στις, εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές, συνθήκες του προτύπου NIJ 0101.06, στο μέγεθος C-2 (small), και βρέθηκε ότι καλύπτει όχι μόνο τις απαιτήσεις του επιπέδου ΙΙΙΑ αλλά και επιπλέον προστασία από πολλαπλές απειλές όπως τα διαμετρήματα 7.62X25mm TOKAREV, 9X18mm Mild Steel Core MAKAROV και 9x19mm HP ACTION 4 καθώς και προστασία από μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα, όπως η λεπίδα S1/G, με μέγιστη διείσδυση 12 χιλ. σε ασκηθείσα δύναμη 33 Joules σύμφωνα με την μεθοδολογία του προτύπου NIJ 0115.00.

Το συνολικό βάρος του “Rhodium® Tactical III” είναι μόνο 2,85 kg στο μέγεθος Large. Ταυτόχρονα, το μικρότερο από 8mm πάχος του πάνελ συμβάλλει τα μέγιστα στη λειτουργικότητα και την άνεση του χρήστη.

Ο συνδυασμός του εξωτερικού υφάσματος CORDURA® με το εσωτερικό, τρισδιάστατο ύφασμα, 3D SPACER Coolmax® fresh παρέχει ένα τελικό προϊόν υψηλής αντοχής με ιδιότητες αντιβακτηριδιακές και ρύθμισης της θερμοκρασίας που επιτρέπουν την αυξημένη κυκλοφορία του αέρα για την αποβολή της υγρασίας και την αποφυγή ανάπτυξης μυκήτων.

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “Rhodium® Tactical III” έχει σύστημα προσαρμογής τεσσάρων σημείων στους ώμους και τη μέση με αυτόδετες ταινίες hook/loop. Τα φαρδιά κλεισίματα στους ώμους και στη μέση εξασφαλίζουν την σταθερή, άνετη και ξεκούραστη εφαρμογή στο σώμα. Το κλείσιμο στους ώμους με διπλές αυτόδετες ταινίες hook/loop εξασφαλίζει την αποτροπή τυχαίου ανοίγματος. Παρέχει περιμετρική κάλυψη 360°, σε στήθος/πλάτη/πλευρά, και οι αυτόδετες ταινίες του καλύπτουν το πρότυπο MIL SPEC F AA-55126B.

Ο σχεδιασμός του “Rhodium® Tactical III” προσφέρει αυξημένη λειτουργικότητα, χάρη στο σύστημα “PALS” (Pouch Attachment Ladder System) από ιμάντες εξαιρετικά υψηλής αντοχής για την τοποθέτηση όλων των απαραίτητων θηκών εξοπλισμού συμβατών με το σύστημα “MOLLE”, χωρίς να θυσιάζεται η βαλλιστική του προστασία και η άνεση των κινήσεων.

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “Rhodium® Tactical III” διαθέτει υψηλής αντοχής λαβή μεταφοράς (DRAG HANDLE). Η εμπρόσθια και η οπίσθια εξωτερική θήκη επιτρέπουν την τοποθέτηση αντιβαλλιστικών πλακών διαστάσεων 25χ30cm προκειμένου να αναβαθμίζεται το επίπεδο προστασίας σε III ή IV για την προστασία από πυρά τυφεκίων.

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “Rhodium® Tactical III” διαθέτει αναμονές Loop για τοποθέτηση αναγνωριστικών ή υπηρεσιακών σημάτων.

Δείτε περισσότερα για το αλεξίσφαιρο γιλέκο εδώ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis