Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
anorak
19:36 | 19/06/2024

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “Rhodium® VIP I”, που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της Anorak, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει εκτεταμένη σωματική κάλυψη, εξαιρετικά υψηλή διακριτικότητα και άνεση για πολύωρη χρήση.

Το “Rhodium® VIP I” μιμείται ένα συνηθισμένο γιλέκο κοστουμιού.

Διαβάστε επίσης

Φοριέται πάνω από το κεφάλι και κλείνει ασφαλώς στην πλάτη με τη βοήθεια αυτόδετων ταινιών hook & loop, οι οποίες επιτρέπουν την αυξομείωση της περιμέτρου της μέσης, ενώ είναι σύμφωνες με το πρότυπο του Αμερικανικού Στρατού MIL SPEC F AA-55126B.

Παρέχει κάλυψη σε όλο τον κορμό μέχρι και τις κλείδες, έχοντας στα πλευρά ελάχιστη υπερκάλυψη πέντε (5) εκατοστών μεταξύ των πάνελ.

anorak

Το μαλακό πάνελ βαλλιστικής προστασίαςRhodium® SP.3A.303” που περιέχει, δοκιμάστηκε εργαστηριακά στις, εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές, συνθήκες του προτύπου NIJ 0101.06, στο μέγεθος C-2 (small), και βρέθηκε ότι καλύπτει όχι μόνο τις απαιτήσεις του επιπέδου ΙΙΙΑ αλλά και επιπλέον προστασία από πολλαπλές απειλές όπως τα διαμετρήματα 7.62X25mm TOKAREV, 9X18mm Mild Steel Core MAKAROV και 9x19mm HP ACTION 4 καθώς και προστασία από μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα, όπως η λεπίδα S1/G, με μέγιστη διείσδυση 12 χιλ. σε ασκηθείσα δύναμη 33 Joules σύμφωνα με την μεθοδολογία του προτύπου NIJ 0115.00.

Δείτε περισσότερα για το συγκεκριμένο αλεξίσφαιρο γιλέκο εδώ

anorak

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis