Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
tr
09:20 | 03/03/2024

Στον “αέρα” βρίσκεται η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφετηρία την πλατεία Λευκού Πύργου.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με έγγραφό της προς τους διοργανωτές, βάζει “φρένο” στη διοργάνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η παρέλαση θα επιβαρύνει περαιτέρω το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, προχθες Παρασκευή εστάλη στους διοργανωτές έγγραφο από την Τροχαία το οποίο αναφέρει πως η Υπηρεσία έχει αντίρρηση ως προς την πραγματοποίηση της καρναβαλικής παρέλασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

έγγραφο_thestival

“Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα”

Μιλώντας στο thestival.gr η εμπνεύστρια της καρναβαλικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, Θένια Δρακοπούλου, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την εξέλιξη αυτή τονίζοντας πως “όλα είναι στον αέρα” και διερωτήθηκε γιατί δεν ενημερώθηκαν από την αρχή πως δεν υπήρχε η πρόθεση να δοθεί άδεια για τη δράση αυτή, δεδομένου πως οι διοργανωτές είχαν γνωστοποιήσει εδώ και καιρό τις προθέσεις του για την πραγματοποίηση της καρναβαλικής παρέλασης.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης μας ενημέρωσε ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της καρναβαλικής παρέλασης για να μην προκληθεί πρόβλημα στις συγκοινωνίες. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μας το είπαν από την αρχή. Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Τα παιδάκια χαρήκανε, αγόρασαν στολές και πολλές ομάδες που ήθελαν να παρελάσουν ενημερώθηκαν πως κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει. Μία εναλλακτική επιλογή ήταν να παρελάσουμε στη νέα παραλία όμως και εκεί θα χρειαζόμασταν άδεια από τον δήμο Θεσσαλονίκης. Εγώ σαν άτομο θα κατέβω για να παρελάσω αλλά δεν ξέρω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι 3.000 καρναβαλιστές που είχαν δηλώσει συμμετοχή”, ανέφερε στο thestival.gr η κα Δρακοπούλου.

Πηγή:   thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis