Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:47 | 27/04/2019

Βαλίτσα που ενδέχεται να περιέχει το πτώμα ενός εκ των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο εντοπίστηκε λίγο πριν τις 14:00 στην Κόκκινη Λίμνη, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Η αποσκευή εντοπίστηκε από την ρομποτική κάμερα υψηλής ευκρίνειας που χρησιμοποιείται για την εξερεύνηση του βυθού, δεδομένου ότι το νερό είναι μολυσμένο και όξινο λόγω των μεταλλευτικών εργασιών.

[custom:google-ads]

Στο σημείο όπου βρέθηκε η βαλίτσα έχει τοποθετηθεί σημαδούρα.

Ανακριτές της Αστυνομίας μετέφεραν στην περιοχή τον 35χρονο στρατιωτικό-δολοφόνο, ο οποίος τους υπέδειξε σημείο ανατολικά της λίμνης.

Στη συνέχεια αποχώρησαν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Η κυνική απάντηση του serial killer της Κύπρου όταν ρωτήθηκε αν έχει διαπράξει έγκλημα στην Ελλάδα -Τι είπε


Ο συλληφθείς έχει έως τώρα ομολογήσει τουλάχιστον επτά φόνους.

Στα θύματά του συγκαταλέγονται δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας έξι και οκτώ ετών, όπως και οι μητέρες τους.

Εν τω μεταξύ, για οκτώ ακόμα ημέρες παρατάθηκε η προσωποκράτηση του ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς, με διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο δολοφόνος, που δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, δεν διατύπωσε ένσταση.

Ο ανακριτής Ιωάννης Γιωρκάτζης ανέφερε ότι η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός που ανασύρθηκε από ξεροπήγαδο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς να ανήκει σε γυναίκα από το Νεπάλ με το όνομα Κάτχα Ανού.

Πηγή www.skai.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis