Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:04 | 27/04/2019

Μία βαλίτσα  εντόπισε, σύμφωνα με πληροφορίες,  η ρομποτική κάμερα με την οποία γίνεται έρευνα στο "Κόκκινη Λίμνη" στη περιοχή Μιτσερού στη Κύπρο. Στη σκηνή έχει μεταβεί ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Ο 35χρονος ίλαρχος είχε αναφέρει στην αστυνομία ότι πριν πετάξει τα θύματα του τα έβαζε σε βαλίτσες. Ως εκ τούτου εικάζεται ότι ίσως βρισκόμαστε, μπροστά στην ανεύρεση κάποιου ή κάποιων εκ των πτωμάτων που αναζητούνται. Στην "Κόκκινη Λίμνη" είχε αναφέρει ότι είχε πετάξει την 31χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες και την 36χρονη Florentina μαζί με την 8χρονη κόρη της Elena από την Ρουμανία.

Περί τις 18:30 το απόγευμα, πληροφορίες από πηγές της Πυροσβεστικής ανέφεραν πως η κάμερα εντόπισε δύο βαλίτσες. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η επιχείρηση ανάσυρσης

Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας, δήλωσε νωρίτερα πως αναμένονται πληροφορίες για την επικινδυνότητα του νερού στη "Κόκκινη Λίμνη" ώστε να αποφασιστεί, με τη στολή μπορεί να εισέλθει δύτης, χωρίς να κινδυνεύσει.

Άκαρπες για 13η ημέρα ήταν και οι έρευνες στο φράγμα Ξυλιάτου. Αύριο θα συνεχιστούν και εκεί οι προσπάθειες για εντοπισμό της σορού της εξαχρονης Sierra

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς στην "Κόκκινη Λιμνη"  για να υποδείξε τα σημεία που πέταξε τα πτώματα

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι  μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων μετέφεραν στην "Κόκκινη Λιμνη" τον 35χρονο Νίκο Μεταξά για να κάνει εκ νέου υπόδειξη των σημείων που πέταξε τα τρία πτώματα.

Η λέμβος της Πυροσβεστικής που εισήλθε στην «Κόκκινη Λίμνη» προσέγγισε το σημείο που εντοπίστηκε η βαλίτσα από τη ρομποτική κάμερα και πυροσβέστες τοποθέτησαν σημαδούρα.

[custom:google-ads]

Μια 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, η  Khadka Anu, είναι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το 7ο θύμα του "Ορέστη". Η σορός της εντοπίσθηκε την Παρασκευή στο πεδίο βολής του Ορούντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Khadka Anu είχε εξαφανισθεί από τη Λευκωσία πριν από ένα περίπου χρόνο ενώ φίλοι της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της στο προξενείο του Νεπάλ στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο σπίτι σπίτι της βρίσκονταν τόσο τα προσωπικά της αντικείμενα όσο και το διαβατήριό της.

Λέμβος της πυροσβεστικής επιχειρεί να ανασύρει την βαλίτσα στην οποία πιστεύεται ότι βρίσκεται κάποιο από τα πτώματα

Καταγγελία φέρει επίσης την 30χρονη να επιβιβάζεται σε άσπρο αυτοκίνητο τη μέρα της εξαφάνισής της.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κακοποιοί κρυφάκουγαν την συχνότητα της Αστυνομίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis