Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σερίφης της Καλιφόρνια χρησιμοποιήθηκε σε πολιτική διαφήμιση χωρίς την άδεια του - Διαβάστε τη δήλωση του, όπου καταγγέλει την ακεραιότητα πολιτικού προσώπου
21:20 | 09/09/2024

Σερίφης της πολιτείας Καλιφόρνια των ΗΠΑ δήλωσε έντονα δυσαρεστημένος που εμφανίστηκε χωρίς την έγκριση του σε μια πολιτική διαφήμιση για την Kamala Harris, σε σχέση με την ασφάλεια των συνόρων, η οποία μάλιστα διαφήμιση κατά τα λεγόμενα του διαστρέβλωνε σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα.

 

Διαβάστε επίσης

«Υπό το φως μιας πρόσφατης πολιτικής διαφήμισης που ανέβασε η Kamala Harris με τον σερίφη Boudreaux, καθώς και άλλες τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, ο σερίφης θέλει να καταστήσει απολύτως σαφές ότι η εικόνα του χρησιμοποιήθηκε χωρίς την άδειά του και ότι ΔΕΝ υποστηρίζει την Harris για Πρόεδρο ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό αξίωμα», αναφέρεται στο Fox News Digital, ύστερα από δήλωση του ίδιου του σερίφη της κομητείας Τούλαρε.

"Στην πραγματικότητα, θα ήθελα να επισημάνω τις παραπλανητικές πληροφορίες που προβάλλονται σε αυτήν την πολιτική διαφήμιση. Στη διαφήμιση, η Χάρις ισχυρίζεται ότι έχει περάσει δεκαετίες καταπολεμώντας το βίαιο έγκλημα ως "συνοριακός εισαγγελέας". Είναι γεγονός ότι «η γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνια Καμάλα ήρθε στην κοιλάδα το 2014 διαφημίζοντας μια πολυετή έρευνα για μια πολυεθνική επιχείρηση ναρκωτικών, σχετικά με μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών και συμμορίες φυλακών. Η αλήθεια όμως είναι ότι η Χάρις δεν νοιάστηκε ποτέ για τα καρτέλ και δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει τους ανθρώπους να περάσουν παράνομα τα σύνορα», είπε ο Μπουντρό.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis