Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:09 | 16/08/2018

Το P320 της Sig Sauer συνεχίζει να βρίσκει θέση στις εξαρτήσεις των Σωμάτων Ασφαλείας, με το αστυνομικό τμήμα Montgomery της Αλαμπάμα να ανακοινώνει ότι το P320 θα λάβει το χρίσμα ως το επίσημο υπηρεσιακό πιστόλι.

Με περισσότερα από 500 στελέχη που προστατεύουν την πόλη του, το Αστυνομικό Τμήμα του Montgomery, εξυπηρετεί επί του παρόντος περισσότερους από 200.000 πολίτες. Μέχρι πρότινος στηριζόταν στο Glock, αλλά τώρα το τμήμα μεταβαίνει στο Sig Sauer P320.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε μια ειδική έκδοση της Βeretta - Πόσα τέτοια πιστόλια υπάρχουν

Το P320 έχει κυκλοφορήσει στην «πιάτσα» των Σωμάτων Ασφαλείας μετά το ντεμπούτο του ως το Modular Handgun System του Στρατού των Η.Π.Α.

Το αρθρωτό πιστόλι εσωτερικής επίκρουσης διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη - πλήρες, συγκεκαλλυμένης κάλυψης, compact και subcombact.

Η τοποθέτηση του σειριακού αριθμού στον μηχανισμό της σκανδάλης επιτρέπει την προσαρμογή του όπλου σε πολλαπλές διαστάσεις, διαμετρήματα και λαβές. Συμβατό με 9 mm, .357 SIG, .40 S&W και .45 ACP, το P320 χρησιμοποιεί μια διαδικασία λύσης 3 σημείων, η οποία δεν απαιτεί τράβηγμα  σκανδάλης κατά την αποσυναρμολόγηση.


Ο διευθύνων αντιπρόεδρος του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας της Sig Sauer, Tom Jankiewicz, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να υπηρετήσει τις δυνάμεις του Montgomery.

[custom:google-ads]

"Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι το Αστυνομικό Τμήμα του Montgomery της Αλαμπάμα έχει επιλέξει το P320 ως το επίσημο υπηρεσιακό πιστόλι για το σύνολο της δύναμής του", δήλωσε ο Jankiewicz. "Η δέσμευση της Sig Sauer προς την κοινότητα των Σωμάτων Ασφαλείας είναι να τους παράσχει ανώτερα πυροβόλα όπλα και να υπηρετεί τις κοινότητές τους - και το P320 αποτελεί παράδειγμα αυτής της δέσμευσης.

Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε τη συνεργασία μας με το Αστυνομικό Τμήμα του Montgomery και να υποστηρίξουμε την αποστολή τους - να διαφυλάξουμε τη ζωή και την περιουσία, να διαφυλάξουμε την ειρήνη, να προλάβουμε και να ανιχνεύσουμε εγκλήματα, να επιβάλουμε το νόμο και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα όλων των πολιτών.
 

Πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis