Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:38 | 09/09/2018

Λίγα πιστόλια μπορούν να ισχυριστούν ότι μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις ανάγκες. Το SIG SAUER P320 είναι ένα από αυτά. Αυτό το πολυμερικό πιστόλι εσωτερικής επίκρουσης προσφέροντας απαράμιλλη ευελιξία σε σχέση με το διαμέτρημα, το μέγεθος και τη λαβή χάρη στο μοναδικό και μονοκόμματο μηχανισμό σκανδάλης που φέρει τον σειριακό αριθμό του όπλου.

Εν ολίγοις τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν είναι:

[custom:google-ads]

Ανεπανάληπτη άνεση: Το P320 μπορεί εύκολα να μετατραπεί στο διαμέτρημα της επιλογής σας με τα κατάλληλα κιτ αλλαγής διαμέτρου διαθέσιμα σε 9mm, .357SIG ή .40S & W.

Πλήρως προσαρμόσιμο: Προσαρμόστε εύκολα το P320 ώστε να ταιριάζει στο σκοπό σας. Χρειάζεστε ένα πιστόλι πλήρους μεγέθους για αγωνιστική σκοποβολή; Ή μήπως ένα subcompact για κρυφή μεταφορά; Με το P320 μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το πλήρους μεγέθους όπλο σας σε ένα sub-compact σε λίγα δευτερόλεπτα, με την ίδια σκανδάλη, απλά αλλάζοντας τη μονάδα της λαβής και του ολισθητήρα.



Προσαρμόστε τη λαβή σας χωρίς ογκώδη οπίσθια επιθέματα: Με το P320 θα πετύχετε τέλεια εφαρμογή στο χέρι σας, χωρίς να απαιτούνται ογκώδη και άβολα επιθέματα. Μπορείτε να επιλέξτε μια από τις τρεις διαθέσιμες επιλογές περιφέρειας λαβής για να έχετε βέλτιστη εφαρμογή και αίσθηση χωρίς να πιέζετε το πίσω μέρος της φυσικής σας λαβής.



Ο Αμερικανικός Στρατός ξέρει τι κάνει: Η παραλλαγή M17 του P320 επιλέχθηκε ως το επίσημο πιστόλι του Στρατού των ΗΠΑ το 2017 για την μοναδική καινοτομία του, την ασυμβίβαστη απόδοση και τις απαράμιλλες δυνατότητές του. Το M17 έχει επαναπροσδιορίσει τον ορισμό του όπλου μάχης και με το P320-M17 μπορείτε να απολαύσετε τις ίδιες δυνατότητες με τον Στρατό των ΗΠΑ.

Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς: Με το P320 έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, καθώς χάρη στο σχεδιασμό των στοιχείων ασφαλείας που έχουν ενσωματωθεί σε κάθε απαραίτητο χαρακτηριστικό του πιστολιού, από τη σκανδάλη, στον εσωτερικό μηχανισμό του επικρουστήρα μέχρι την γεμιστήρα, το P320 δεν θα εκπυρσοκροτήσει, παρά μόνο αν το θέλετε.

Πηγή: tactical-life.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis