Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:41 | 19/09/2024

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη Δ.Ε.Θ. για την ενίσχυση των ειδικών μισθολογίων των ένστολων έχουν προκαλέσει τεράστια δυσαρέσκεια στις τάξεις των Στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Διαβάστε επίσης

Το Policenet.gr τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί τεράστιο αριθμό μηνυμάτων από αναγνώστες μας που υπηρετούν σε όλα τα Σώματα και επισημαίνουν πως οι συγκεκριμένες αυξήσεις είναι τόσο μικρές που καταλήγουν αναξιοπρεπείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Π.Ο.ΑΣ.Υ. την περασμένη Δευτέρα προέβη σε αιφνιδιαστική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς

 

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω  διαμαρτυρίας η Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ συναντήθηκε με ολιγομελή αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, οπότε και ορίστηκε άμεση επικοινωνία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να υπάρξει απ’ ευθείας ενημέρωση.

Η συνάντηση αυτή είχε ως κατάληξη τον προγραμματισμό ευρείας σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με όλους τους Προέδρους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων  σήμερα στις 15:00.



Το σύνολο των ένστολων αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης, ελπίζοντας να μην κυριαρχήσουν οι γενικολογίες, τα μακρινά χρονοδιαγράμματα ή οι αυξήσεις "αστείων" μεγεθών.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr, αυτή τη φορά οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών αλλά και των υπόλοιπων ένστολων, θα διεκδικήσουν σθεναρά όσα δικαιούνται.

Ένδεικτικές είναι άλλωστε και οι προχθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη Γερακαράκου σε τηλεοπτική εκπομπή του Action24, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μη αναγνώριση (εως σήμερα) της επικινδυνότητας του αστυνομικού επαγγέλματος.

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis