Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 21/07/2024

Η κηδεία του Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου, Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας, θα γίνει σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου 2024, στις 2:30’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Επρόκειτο για έναν νέο άνθρωπο, που είχε πολλά να προσφέρει ακόμη στο κοινωνικό σύνολο και φυσικά στην Ελληνική Αστυνομία την οποία υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φτάνοντας στα 56 του χρόνια να φέρει το βαθμό του Ταξίαρχου.

Το όνομά του συνδέθηκε με σημαντικές επιτυχίες τόσο στην Ασφάλεια Καρπενησίου κι ιδιαίτερα αργότερα στο Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ανοίγοντας το δρόμο να αναβαθμιστεί η Υπηρεσία στις 31/12/2019 σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Ένα χρόνο νωρίτερα είχε προαχθεί σε Αστυνομικό Διευθυντή και είχε αναλάβει θέση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Τον Ιούλιο του 2019 επίσης ανέλαβε Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας, θέση που κατείχε μέχρι τον Απρίλιο του 2022, όταν μετακινήθηκε ως Βοηθός στη ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας.

Το Φεβρουάριο του 2023 πέρασε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, όπου ανέλαβε ως Διευθυντής. Τον περασμένο Ιανουάριο, μαζί με την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου, ανακοινώθηκε και η παραμονή του στη Διεύθυνση.

Το κενό του Χρήστου Μουτσώκου δυσαναπλήρωτο, αλλά το έργο του βαθιά χαραγμένο στους συναδέλφους του.

Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο!!

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis