Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΜΙΤΑΣ
12:19 | 02/08/2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ

    Ο Μάκης Μιτας ρίχνεται στην «μάχη» των Ολυμπιακών Αγώνων και μαζί του η Ελλάδα έχει όνειρα για μια πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Διαβάστε επίσης

    Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2024 στην σκοποβολή, είναι έτοιμος να κυνηγήσει τα όνειρα του και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ βάζει πολύ ψηλά τον πήχη. 

    Ο Μιτας στην τρίτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ χαρούμενος και χαρακτηρίζει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα πιο δύσκολο, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 

    Η συνέντευξη του Μάκη Μίτα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

    ΕΡ: Μάκη, η μεγάλη στιγμή πλέον έφτασε. Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι. Πως εξελίχθηκε η προετοιμασία;

    «Ηρθε επιτέλους η μεγάλη στιγμή. Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά, είχαμε πάει στην Κρήτη. Πήγαν όλα κατ' ευχήν».

    ΕΡ: Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και σίγουρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν διαφορετική βαρύτητα. Πλέον είσαι πολύ πιο έμπειρος. Πόσο θα σε βοηθήσει το γεγονός ότι διαθέτεις μεγάλη εμπειρία και ότι θα αγωνιστείς ως παγκόσμιος πρωταθλητής;

    «Σίγουρα νιώθω πάρα πολύ τυχερός που θα συμμετάσχω για τρίτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος, πιο προσηλωμένος κι ώριμος. Ξέρω ακριβώς τι χρειάζομαι και τι πρέπει να προσέχω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Το γεγονός ότι είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής μου δίνει ακόμη ένα κίνητρο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για εμάς δεν υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά, καθώς τα νούμερα είναι πολύ μεγάλα. Εύχομαι να είμαι σε καλή κατάσταση».

    ΕΡ Ποιοι είναι οι στόχοι σου; 

    «Φυσικά και υπάρχει στο μυαλό μου η διάκριση. Αφού το κατάφερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, μπορώ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν αλλάζει, όμως, τίποτα. Εύχομαι να είμαι συγκεντρωμένος και να μπορέσω να αγωνιστώ ελεύθερα. Αν τα καταφέρω αυτα, τότε δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

    ΕΡ: Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο που περιμένει να σε δει να αγωνίζεσαι;

    «Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως η στήριξη τους είναι πάρα πολύ σημαντική. παλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Προσπαθώ να κάνω όλους τους δικούς μας ανθρώπους χαρούμενος και να ευχαριστηθούν τον αγώνα».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis