Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Καλπάκης
23:14 | 22/08/2023

Για «αλαζονεία και αμετροέπεια» κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης.

«Για τέταρτη ημέρα η χώρα βιώνει μια πύρινη κόλαση, με απώλειες συνανθρώπων μας και μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή. Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Μαρινάκης, αντί να απολογηθεί για την ανικανότητα του δήθεν επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά τις πυρκαγιές, επέλεξε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση. Είπε ότι "η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί τις φωτιές, λες και δεν έγιναν εκλογές"» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Καλπάκης και προσθέτει:

«Με αυτό τον τρόπο, όμως, προσβάλλει πρώτους από όλους τους πολίτες που βιώνουν αυτές τις ημέρες τα τραγικά αποτελέσματα της απόλυτης κατάρρευσης του κρατικού μηχανισμού και οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν έδωσαν λευκή επιταγή στη Νέα Δημοκρατία. Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές είναι η αλαζονεία και η αμετροέπεια των κυβερνητικών στελεχών».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis