Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κασσελάκης
19:00 | 04/09/2023

Την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, σε συνάντηση που πραγματοποίησε χθες το βράδυ με δημοσιογράφους.

«Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», είπε ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ενώ ερωτηθείς για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».

«Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα», τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του. Σημείωσε μεταξύ άλλων πως η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που θα δώσει όραμα και ευκαιρίες σε όλους. Αναφέρθηκε στο πρόβλημα της φυγής των νέων ανθρώπων από τη χώρα λέγοντας «αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα», ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου σχολίασε: «Αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis