Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κασσελάκης
17:53 | 01/09/2023

Με σειρά από βίντεο που ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χθες και σήμερα, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, παραθέτει τις απαντήσεις του σε αρνητικά σχόλια που συνέλεξε και αφορούν στο πρόσωπο του.

Σε σημερινό βίντεο του σχετικά με την πολιτική προέλευσή του, αναφέρει ότι δεν θα πολιτευόταν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σημειώνει ότι θέλει να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ «ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δεν θα αφήσει τη ΝΔ να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τι δεν έχω ακούσει! Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η πρεσβεία, ο Μπάιντεν... με "φύτεψε" ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με "πότισε" στην πολιτική. Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι' αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του. Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δεν θα αφήσει τη ΝΔ να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια. Αυτό θέλω. Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε! Όρθιος. Ανθεκτικός. Ξέρω ότι όποιος πάει να χαλάσει την πιάτσα καταδικάζεται ερήμην. Θα συνεχίσω να απαντάω στον μόνο στον οποίο οφείλω να λογοδοτώ: στον ελληνικό λαό».

Στα χθεσινά βίντεο του αναφέρθηκε σε σχόλια ότι «κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ», απαντώντας ότι «εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και έρχομαι να μπω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι να πάρω "έτοιμο μαγαζί". Για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς είμαι εδώ. Όχι για να είμαι σε ό,τι κόμμα νά 'ναι». Επιπλέον απαντά σχετικά με το ότι «εκθείαζε τον Μητσοτάκη», λέγοντας ότι «τον Μητσοτάκη γνώρισα, με τον Τσίπρα πήγα. Αυτό λέει πολλά». Με άλλα βίντεο αναφέρθηκε στην επαγγελματική διαδρομή του: «Επιχειρηματίας είμαι. Δεν θα χαρίσουμε τη σύννομη επιχειρηματικότητα στη Δεξιά», «όντως πήρα δάνειο από την αντίστοιχη Αναπτυξιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Η οποία εγγυήθηκε αυτό το δάνειο, μαζί με την προσωπική μου εγγύηση. Αυτή η κοινωνική κινητικότητα είναι που με εμπνέει. Σκεφτείτε το: το κράτος δίνει μία ευκαιρία σε έναν νέο να αποδείξει τη διαχειριστική του ικανότητα». «Αν δεν είχα ζήσει από μέσα το Κεφάλαιο, αν δεν είχα δει την αδικία του χρήματος, ίσως να μην ήμουν σήμερα Αριστερός», ανέφερε ακόμη.

Επιπλέον απάντησε σε σχόλια ότι «ο πατέρας του ήταν απατεώνας»: «Ο πατέρας μου έμπλεξε, όπως εκατοντάδες συμπολίτες μας χωρίς διασυνδέσεις, με το παραδικαστικό κύκλωμα. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, είχε δίκες χρόνων. Τελικά δικαιώθηκε πλήρως, όπως παραδέχθηκαν χθες μέχρι και τα τηλεοπτικά κανάλια». Σε άλλο βίντεο απαντά σε σχόλιο: «Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη! Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια», αναφέροντας: «Συνεχίζω να απαντάω σε ό,τι πιο αρνητικό, επικριτικό, σκληρό -ακόμα και χυδαίο- δέχτηκα αυτές τις μέρες. Δεν κολλάω πουθενά, γιατί η ζωή μου είναι διάφανη. Να ζήσει λοιπόν η Κρήτη, και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Και να είναι υπερήφανοι γι' αυτό το οποίο είναι».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis