Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Στέφανος Κασσελάκης
10:24 | 31/08/2023

Απάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκε με αφορμή συνέντευξη στην οποία απέφυγε να τοποθετηθεί σε ερώτηση δημοσιογράφου λέγοντας «δεν ξέρω θα επανέλθω», έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στην δήλωσή του, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Χθες, από τα Χανιά, έδωσα μία συνέντευξη, απαντώντας ‘δεν ξέρω, θα επανέλθω' σε μια ερώτηση. Κάποιοι αντέδρασαν λες και είναι τραγικό για έναν πολιτικό να απαντάει κατ' αυτό τον τρόπο! Καταρχάς, θα δηλώσω ξανά ότι ΔΕΝ είμαι επαγγελματίας πολιτικός και ότι προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνική ζωή. Όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες πολιτικοί και ...ξέρουν τα πάντα, ας μας απαντήσουν, λοιπόν, για ποιο λόγο έχουν φέρει τη χώρα μας σ' αυτή την κατάσταση, με το πιο ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα, με τρένα να συγκρούονται μεταξύ τους, με την πιο μεγάλη φωτιά στην ιστορία της Ε.Ε.;».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια. Σε ό, τι με αφορά, δίνω το λόγο μου, ότι θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια. Έχω καθαρά χέρια. Όσο και να μας χτυπάνε οι άλλοι, όσο και να θέλουν να αμαυρώσουν το όνομα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία εξάρτηση, ο κόσμος είναι αυτό που μου δίνει δύναμη. Πολύ απλά, δεν είμαι τίποτα χωρίς αυτόν».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis