Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 21/09/2023

Σε κλίμα οδύνης η Κομοτηνή υποδέχθηκε τη σορό της υποναυάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου πλήθος συντοπιτών μας προσήλθαν για να πουν το τελευταίο αντίο στην υποναύαρχο που έχασε τη ζωή της εν ώρα καθήκοντος, ούσα μέλος της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη.

Εικόνα
1

Αγήματα του στρατού ξηράς και του ναυτικού απέδωσαν τις δέουσες τιμές ενώ το παρών έδωσαν από πλευράς της στρατιωτικής ηγεσίας, οι αρχηγοί του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και από πλευράς πολιτικής ηγεσίας ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνης Οικονόμου. Επίσης εκπρόσωποι του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, οι βουλευτές κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Κομοτηνής κ. Αντώνης Γραβάνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Εικόνα
1

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την εξόδιο ακολουθία, απευθύνοντας λόγο παρηγορίας στον σύζυγο, τους γονείς, τον αδελφό και τους λοιπούς συγγενής που είδαν το αγαπημένο τους πρόσωπο να φεύγει από τη ζωή πιστή σε αυτό που τάχθηκε στη ζωή της να κάνει, να βοηθάει συνανθρώπους μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει…

Αθάνατη!

paratiritis-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis