Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
υποστράτηγος Γιώργος Τζήμας
10:16 | 08/10/2024

Εκδόθηκε τη Δευτέρα (7/10) η απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τις τοποθετήσεις των υποστρατήγων και των ταξιάρχων που θα στελεχώσουν και θα ηγηθούν του ελληνικού FBI, της νέας «υπερ-υπηρεσίας» που δημιουργείται για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.

Οι τοποθετήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι θα «τρέξουν» την υπηρεσία – «στοίχημα»  για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, φέρουν την «υπογραφή» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Διαβάστε επίσης

Ο Υποστράτηγος Γεώργιος Τζήμας τοποθετήθηκε στη θέση του Α’ Υποδιευθυντή στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, μεταβαίνοντας από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, γεγονός που υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και τη συμβολή του στον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα.

Η εμπειρία του Υποστράτηγου Τζήμα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου έχει αναλάβει σημαντικές υποθέσεις που αφορούν την ασφάλεια της περιοχής, αποτελεί εγγύηση για την αποτελεσματική του απόδοση στη νέα θέση.

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος αναμένει να ωφεληθεί από την εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία του στον τομέα της αστυνόμευσης, ιδίως σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως το οργανωμένο έγκλημα.

Η συνεισφορά του στον τομέα της ασφάλειας συνδυάζεται με τις γενικότερες προσπάθειες της πολιτείας να ενισχυθούν οι δομές και οι μηχανισμοί αντιμετώπισης τέτοιων εγκληματικών φαινομένων. Η αποτελεσματική καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος αποτελεί κρίσιμο πυλώνα για τη δημόσια ασφάλεια, και το Δημόσιο επενδύει στους κατάλληλους ανθρώπους για να επιτύχει αυτόν τον στόχο.

Πηγή:   odigos-pierias.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis