Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:29 | 05/10/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου:

Τις τελευταίες ώρες ενημερώθηκε η Ένωση μας ότι μέλη του Δ.Σ. της έχουν πέσει θύμα hacking στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης “FACEBOOK” μέσω αναρτήσεων και κοινοποιήσεων προφανώς ψευδών δημοσιεύσεων ακραίων τοποθετήσεων.

Συγκεκριμένα θύμα hacking έχει πέσει ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, όπου φαίνεται να έχει αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook άκρως προσβλητικά σχόλια προς συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης μας, ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή μέσω δημοσίευσης του ότι δεν έχει προβεί σε αυτήν ανάρτηση και ότι έχει πέσει θύμα υποκλοπής του προσωπικού του λογαριασμού. Επίσης η φωτογραφία που τον απεικονίζει φορώντας στολή και να βρίσκεται έξωθεν κτιρίου στο κέντρο του Ηρακλείου το οποίο τελούνταν υπό κατάληψη μέχρι πρωτίστως  ουδέποτε έχει δημοσιευθεί τόσο από τον ίδιο όσο και υπό την έγκρισή του σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα του διαδικτύου και είναι προϊόν μοντάζ.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που οι περισσότεροι συνάδελφοι, όπως και ο ίδιος ο ανωτέρω, εργάζονται καθημερινά περισσότερες από τις προβλεπόμενες ώρες φτάνοντας τόσο σε σωματική όσο και σε ψυχική κόπωση έχει να αντιμετωπίσει σωρεία κοινοποιήσεων αναπαράγοντας την ψευδή δημοσίευση η οποία προέρχεται εμφανέστατα από προϊόν μοντάζ.

Θύμα διασποράς ψευδών ειδήσεων έχει πέσει και άλλο ένα μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης μας, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσής και φέρεται εμφανώς σε μονταρισμένη ανάρτηση να δημοσιεύει άκρως προσβλητικά σχόλια για τους δημοσιογράφους.

Και οι δύο παραπάνω συνάδελφοι και ενεργοί συνδικαλιστές του Ηρακλείου θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι πρόκειται για ανθρώπους που έχουν αυξημένο το κοινωνικό γίγνεσθαι και πρόσφορα προς την κοινωνία αφού από δικές τους ενέργειες και προτάσεις έχουν βοηθήσει κατά το παρελθόν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσα από δράσεις της Ένωσης μας.    Για τα ανωτέρω έχουν ενημερωθεί οι δικαστικές αρχές του τόπου μας μέσω εγκλήσεων που υπέβαλλαν τα μέλη και οι υπαίτιοι θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Η Ένωση μας και τα μέλη της διαχρονικά σέβεται, στηρίζει και βοηθάει όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη, έχει αυξημένο αίσθημα αλληλεγγύης για πολίτες με προβλήματα υγείας και ουδέποτε έχει τοποθετηθεί αρνητικά για ανθρώπους πόσο δε μάλλον να εύχεται να αποκτήσει κάποιος δυσοίωνες ασθένειες.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης μας θα σταθεί αρωγός και στους δύο συναδέλφους που αυτήν τη στιγμή δυσφημούνται στη τοπική κοινωνία ενώ θα παραστεί και ως πολιτική αγωγή.

Με Εκτίμηση, για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ν. Ηρακλείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis