Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
15:59 | 18/08/2023

   Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, εκφράζει δια της παρούσης τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στο Διοικητή και στο προσωπικό του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης  για την εξιχνίαση και τη σύλληψη των δραστών της πολύκροτης υπόθεσης εμπορίας βρεφών και παράνομων υιοθεσιών που ξεκίνησε από τα Χανιά, με τη δράση τους να έχει εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχες της Χώρας.

     Οι συνάδελφοι μας, της παραπάνω Υπηρεσίας, για μία ακόμα φορά με ιδιαίτερο ζήλο, μεθοδικότητα, διακριτικότητα και εχεμύθεια απέδειξαν την άριστη αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, θέτοντας παράλληλα ένα τέλος στη δράση ενός εγκληματικού κυκλώματος που εκμεταλλέυονταν τον πόνο, το αδιέξοδο και την απελπισία βασανισμένων συνανθρωπων μας, αποκομίζοντας από τις δράσεις τους υπέρογκα χρηματικά ποσα.     

Τέτοιες επιτυχίες αφενός ανυψώνουν το κύρος του Σώματος μας και ενισχύουν την περηφάνια και την αυτοπεποίθηση των υπολοίπων συναδέλφων και αφετέρου εμπεδώνεται το άισθημα ασφαλείας στην κοινωνία μας λειτουργώντας και αποτρεπτικά σε μελλοντικές παρόμοιες πράξεις.

     

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis