Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 25/01/2024

Μετά το πέρας των κρίσεων Ελληνικής, και τις ανακοινώσεις των τοποθετήσεων των νεοπροαχθέντων Αξιωματικών από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η Ένωση μας συγχαίρει για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτηση ως νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, τον Υποστράτηγο κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Νικόλαο, επί χρόνια Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, τον προαχθέν  στο βαθμό του Ταξιάρχου και την τοποθέτηση του ως Διευθυντής στην Διεύθυνση  Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. ΑΜΑΡΓΙΑΝΝΙΤΑΚΗ Ιωάννη και τον προαχθέν στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και την τοποθέτηση του ως Α΄ Υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου κ. ΧΡΥΣΟ Εμμανουήλ.

        Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την προσφορά, τη μαχιμότητα, την ηθική και το χαρακτήρα καθενός από τους ανωτέρω Αξιωματικούς οφείλουμε να μεταφέρουμε την ίδια ευχαρίστηση και των μελών μας, στο άκουσμα των προαγωγών και των τοποθετήσεων τους στις παραπάνω επιτελικές θέσεις, να τους εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια παραγωγική και εποικοδομητική θητεία και να ανταποκριθούν επάξια στις ποικιλόμορφες προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πάντα με γνώμονα το καλό των συναδέλφων μας και της τοπικής κοινωνίας. Ευελπιστούμε δε σε μία γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία, για την ευόδωση των σκοπών του κλάδου μας και την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό.    

        Τέλος ευχόμαστε στους ευδόκιμος τερματίσαντες, τ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεώργιο και στους Αστυνομικούς Διευθυντές της Δ.Α. Ηρακλείου κ.κ. ΧΡΥΣΑΚΗ Νικόλαο και ΞΕΝΙΚΑΚΗ Εμμανουήλ, με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας τους, υγεία, ευημερία προσωπική και οικογενειακή και επιτυχή παραγωγική συνέχεια στην πορεία στης ζωής του.

 

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis