Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:59 | 24/07/2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Τμήματος Τροχαίας Χανίων για την άμεση εξιχνίαση τροχαίου με εγκατάλειψη.

   Όπως η τοπική κοινωνία γνωρίζει, νωρίς το πρωί της Κυριακής 21/07/2024 στην οδό Παπαναστασίου, έλαβε χώρα σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη, όταν ένας συμπολίτης μας εγκαταλείφθηκε, από ασυνείδητο οδηγό που τον χτύπησε με το όχημα του. 

  Άμεσα ενημερώθηκε το Τμήμα Τροχαίας Χανίων και το οποίο ξεκίνησε την προανάκριση έχοντας ως βάση πραγματικά το τίποτα, αφού δεν υπήρχε ούτε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Κι όμως οι συνάδελφοι του Τμήματος Τροχαίας Χανίων πριν καν συμπληρωθούν δύο 24ωρα κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα που ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα. 

  Αν αυτό δεν αποτελεί από μόνο του είδηση, καθώς μας έχουν συνηθίσει να εξιχνιάζουν δύσκολα τροχαία ατυχήματα, αρκεί να αναφέρουμε ότι αυτό έγινε με συναδέλφους να δουλεύουν "υπερωρίες" έχοντας κάνει την Τροχαία δεύτερο σπίτι τους (χωρίς να τις πληρώνονται εννοείται), άλλους να δουλεύουν ευρισκόμενοι σε άδεια και το σημαντικότερο είναι ότι η εξιχνίαση αυτή επετεύχθη τη στιγμή που την προηγούμενη ημέρα, είχε γίνει δυστυχώς άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα στη πόλη μας, ενώ παράλληλα «έτρεχαν» οι καθημερινές ανάγκες τροχονομικής και όχι μόνο αστυνόμευσης. 

   Ένα ειλικρινές ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Χανίων για την προσφορά τους στην χανιώτικη κοινωνία.

   Το «ευχαριστώ» και το «μπράβο» είναι ακόμη μεγαλύτερα όταν συνεχίζουν να εργάζονται με περιπολικά οχήματα χιλιάδων διανυθέντων χιλιομέτρων και χωρίς η Πολιτεία να αναγνωρίζει την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους! 

 

                                    Για το Δ.Σ.

 

                  Ο                                                       Η

            Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός            ΞΕΝΙΚΑΚΗ Μαρία     

          6972871787                                 6947277209

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis