Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 07/12/2023

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

  1. Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 05-12-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 40χρονος ημεδαπός για ληστεία.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εισήλθε σε φαρμακείο στην περιοχή της Κυψέλης και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε χρηματικό ποσό και διέφυγε.

Διαβάστε επίσης

Κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων των ανωτέρω αστυνομικών εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος στην περιοχή της Ομόνοιας και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

  1. Πρωινές ώρες της 5-12-2023 συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 28χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis