Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
POASY
12:19 | 02/09/2023

Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ.:

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Κοιν.: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των αποφάσεών μας για την πραγματοποίηση πανελλαδικής ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00΄, στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Λευκού Πύργου), ενόψει των εγκαινίων της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, σας επισημαίνουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για την θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του λειτουργήματος του αστυνομικού, αιτήματος που αποτελεί και την κορωνίδα της φετινής μας κινητοποίησης.

Από το προσκλητήριο μάχης που δίνουμε, δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν, λοιπόν, οι συνταξιούχοι-μαχητές συνάδελφοί μας και γι’ αυτό επιβάλλεται η διευκόλυνσή τους κατά τη μετακίνηση όλων από και προς τη Θεσσαλονίκη, με τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν από τα τοπικά σωματεία.

Επ’ ευκαιρία, επισημαίνεται η σημασία της μαζικής συμμετοχής των μελών σας έτσι ώστε να στείλουμε με τον πιο ηχηρό τρόπο μηνύματα οργής και αγανάκτησης για το χρόνιο εμπαιγμό που έχουμε υποστεί. Ας γνωρίζουν ότι, τυχόν μη υιοθέτηση του αιτήματός μας από την Κυβέρνηση και εναπόθεση της επίλυσής του αορίστως σε βάθος τετραετίας, θα σημάνει τη συνέχιση του αγώνα μας ακόμα πιο μαζικά και δυναμικά, σε όλη την Ελλάδα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis