Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:39 | 22/10/2023

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη πραγματοποίησε η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από την πλευρά μας κατατέθηκε το σύνολο των Οικονομικών, Ασφαλιστικών και Θεσμικών μας διεκδικήσεων, με τις αναλυτικές θέσεις και προτάσεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. έτσι όπως αυτές διαμορφώθηκαν στο 24ο Τακτικό Συνέδριο.

Επιπλέον, συζητήθηκαν ρυθμίσεις οι οποίες έχουν νομοθετηθεί, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν ενεργοποιηθεί και ζητήσαμε να καταρτιστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής τους.

Ο κ. Υπουργός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που αναπτύξαμε και δήλωσε πως είναι πρόθυμος να αναλάβει κάθε αναγκαία πρωτοβουλία για την επίλυσή τους, παραμένοντας σε συνεχή επικοινωνία και διαβούλευση με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα των Τακτικών Μεταθέσεων 2023, επισημάναμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην αποτύπωση των αναγκών του προς μετάθεση προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ούτε στις βασικές αρχές του θεσμικού πλαισίου μεταθέσεων, καθότι οι συνάδελφοί μας που δεν υπηρετούν στον τόπο προτίμησής τους και σε Λιμενικές Αρχές πρώτης γραμμής, παραμένουν ξεχασμένοι μέχρι και στον τριπλάσιο χρόνο από αυτόν που προβλέπεται και ζητήσαμε την άμεση επίλυση του ζητήματος.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis