Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
4
14:59 | 04/07/2024

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας με τον Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

  Αντικείμενο συζήτησης ήταν η κατ’ ιδίαν ενημέρωση του κ. Βουλευτή για το περιεχόμενο του σχετικού υπομνήματος που παραδώσαμε το Σάββατο 22 Ιουνίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το οποίο είχε ήδη μελετήσει σχετικά ο κ. Μαρκογιαννάκης.

  Ο κ. Μαρκογιαννάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μεγάλη υποστελέχωση των Υπηρεσιών της Δ.Α. Χανίων και μας ενημέρωσε ότι έχει προγραμματισμένη συνάντηση εντός της εβδομάδας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με σκοπό να του μεταφέρει τα προβλήματα των Χανιωτών αστυνομικών.

   Ο κ. Βουλευτής επίσης στάθηκε στον απαρχαιωμένο στόλο των περιπολικών οχημάτων της Δ.Α. Χανίων και του αναφέραμε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Ένωσή μας για ενίσχυση με περιπολικά οχήματα της Δ.Α. Χανίων μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης. Ο κ. Μαρκογιαννάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Περιφέρεια Κρήτης για την πορεία του εν λόγω εγχειρήματος και ζήτησε συνάντηση των Προέδρων των 4 συνδικαλιστικών Ενώσεων της Κρήτης με τον Περιφερειάρχη, κατόπιν προτροπής μας.

   Επιπλέον τον ενημερώσαμε για τα υπόλοιπα ζητήματα που μας αφορούν όπως η υποστελέχωση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων,  η αναγκαιότητα απόκτησης ειδικής κλούβας μεταγωγών ποινικών κρατουμένων για τις ανάγκες του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων,  η χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου στους υπηρετούντες στη νήσο Γαύδο, η δημιουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των αστυνομικών και όχι μόνο.

    Ο κ. Βουλευτής μας υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα μας για την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων και στάθηκε στην επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας με την υπόσχεση ότι όταν του ζητηθεί θα είναι αρωγός στην αναγνώρισή του.

 

   Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων ευχαριστούμε τον Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για το ενδιαφέρον που επέδειξε όσον αφορά τα προβλήματα του κλάδου μας για τα οποία όπως μας δήλωσε θα είναι δίπλα μας.

 

   

         

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ  Στυλιανός

6972871787

 

 

 

Η

Γενική Γραμματέας

 

ΞΕΝΙΚΑΚΗ Μαρία

6947277209

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis