Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αστέριος Ηρ. Μαντζιώκας
10:45 | 22/10/2024

Συνάντηση εργασίας με τον Προϊστάμενο του Επιτελείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα είχε η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Η κ. Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη, παρέδωσε στον Επιτελάρχη της Ελληνικής Αστυνομίας, για τελική έγκριση, το σχετικό φάκελο που αφορά στη Σχολή Αστυφυλάκων η οποία πρόκειται να ιδρυθεί και να λειτουργήσει στην Καστοριά.

Διαβάστε επίσης

Ο φάκελος του έργου εκπονήθηκε από τη μελετητική ομάδα της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α. και  προβλέπει, μεταξύ άλλων, το είδος και τον προϋπολογισμό των μελετών και εργασιών στο υφιστάμενο κτίριο, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου.

αστεριοσ μαντζιωκας

 Όπως δήλωσε η Μαρία Αντωνίου, «η ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Είναι το απότοκο μιας σειράς συντονισμένων ενεργειών, όλων των αρμόδιων φορέων, που έχει πλέον απτά αποτελέσματα. Όλοι μαζί, η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εγώ ως βουλευτής, οι Αρχές τη Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεργαζόμαστε στενά με γνώμονα την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα δώσει νέα ώθηση και προοπτική στον τόπο μας, την ακριτική Καστοριά».

Πηγή:   fonikastorias.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατάταξη 1.030 ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis