Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
4
11:59 | 06/07/2024

Την 05.07.2024 αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας αποτελούμενη απο τον πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ Ανδρέα και τον βοηθό αυτού Ταξίαρχο ΚΑΚΟΥΣΗ Κωνσταντίνο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ηλείας με κυρίαρχο όλων το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών του νομού που αποτελεί τροχοπέδη στις πραγματικά τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει το προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες καθώς βρισκόμαστε εν μέσω θερινής περιόδου. Απο την πλευρά μας καταθέσαμε τις προτάσεις μας προς την ηγεσία της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Ελλάδος προκειμένου να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, ενώ τέλος τέθηκαν προς συζήτηση ζητήματα που αφορούν την ασφαλή άσκηση των καθηκόντων του προσωπικού. 

 Ο κ. Γενικός αφού δήλωσε ενήμερος για τα πραγματικά τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Α Ηλείας, μας διαβεβαίωσε πως θα εξετάσει τις προτάσεις μας ,οι οποίες όπως μας δήλωσε κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα συνεχίσει να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της ασφάλειας στις τοπικές κοινωνίες, χωρίς να υπάρχει παράλληλα εργασιακή επιβάρυνση των συναδέλφων και μάλιστα εις βάρος της ασφάλειας και της υγείας τους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης                ΝΤΟΜΑΡΗΣ Ιωάννης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis