Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:39 | 18/02/2024

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού μας Συμβουλίου πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. Αμαριαννιτάκη Ιωάννη. Στον κο. Ταξίαρχο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα καθήκοντα του.

        Πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση όσον αφορά τις ελλείψεις σε Αστυνομικό Προσωπικό και οχήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης μας καθώς τονίσαμε να εφαρμόζεται το Προεδρικό Διάταγμα 173/2013 - ΦΕΚ 274/Α/16-12-2013 Τροποποίηση διατάξεων Π.Δ. 394/2001 που αφορά τις ημερήσιες αναπαύσεις, τον πραγματικό χρόνο εργασίας, εβδομαδιαία Υπηρεσία κλπ. Ο Ταξίαρχος δείχνοντας κατανόηση στα αιτήματα μας ανέφερε ότι θα ενημερωθούν άπαντες οι διοικητές των τμημάτων για την τήρηση του Προεδρικού Διατάγματος προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του και να διατηρείτε Υπηρεσιακή Γαλήνη και ευημερία.

        Κύριο μέλημα και στόχος της Ένωσής μας η συνεργασία μας να συνεχιστεί σε θερμό κλίμα για την ευόδωση των σκοπών του κλάδου μας και την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης μας.

        Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας θα συνεχίσει τις επαφές με την Ηγεσία του Σώματος προκειμένου να διαφυλάξουμε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας και όσο το δυνατόν στην επίλυση των προβλημάτων του Αστυνομικού προσωπικού.

 

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis