Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 4-2-2025, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή των Σπάτων, 37χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Έπειτα από σήμα του κέντρου για διάρρηξη από επιχείρηση στην περιοχή των Σπάτων, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο αναζητήσεων, εντόπισαν τον 37χρονο σε παρακείμενο σημείο να κινείται με όχημα και τον κάλεσαν για έλεγχο.
Διαβάστε επίσης
Στη θέα των αστυνομικών ο 37χρονος αποβιβάστηκε από το όχημα τρέχοντας όμως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάτων – Αρτέμιδος όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω πράξεων.
Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι δεν κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης αυτοκινήτου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.