Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 23/06/2023

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες προχθες (21-6-2023) στις Αχαρνές από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονη ημεδαπή για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη την 20-6-2023 προέβη σε κλοπή από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή των Αχαρνών, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε πορτοφόλι, χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες, φορητό υπολογιστή και ρολόι.

Διαβάστε επίσης

Στη συνέχεια, η 47χρονη αποπειράθηκε να χρησιμοποιήσει τις κάρτες που είχε αφαιρέσει για να πραγματοποιήσει πληρωμή σε κατάστημα τυχερών παιγνίων.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση αποδεικτικών μέσων και πληροφοριακών στοιχείων, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν την 47χρονη.

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν ακόμα -8- περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Αχαρνών.

Ως προς τον τρόπο δράσης της, η κατηγορούμενη αφαιρούσε από το εσωτερικό των οχημάτων τσάντες, πορτοφόλια, τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα, χρηματικά ποσά και στη συνέχεια πραγματοποιούσε συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα πληρώνοντας με τις αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis