Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 20/09/2023

Συνελήφθη, προχθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, προχθές το μεσημέρι, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία ημεδαπού άνδρα, αφαίρεσε από φορτηγό όχημα του τελευταίου, το χρηματικό ποσό των 10.800 ευρώ, έξι τραπεζικές κάρτες, ένα κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και κλειδιά.

Διαβάστε επίσης

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε μεθοδική έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί προχθες το πρωί στην οικία του κατηγορούμενου, βρήκαν και κατέσχεσαν 2.580 ευρώ, επιμελώς κρυμμένα σε σωλήνα του απορροφητήρα, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς υπαίθριο χώρο σε περιοχή του Πύργου, όπου είχε αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατέστρεψε με πρόκληση πυρκαγιάς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis