Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 11/11/2023

Συνελήφθη, προχθες (9-11-2023) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απόπειρα απάτης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθες το πρωί στην Ελασσόνα, ηλικιωμένη ημεδαπή δέχτηκε τηλεφωνική κλήση στο σταθερό τηλέφωνο της οικίας της από άνδρα, ο οποίος, αφού προφασίστηκε ότι συγγενικό της πρόσωπο «δήθεν» νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης, της απαίτησε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των -75.000- ευρώ σε άλλο άτομο που βρισκόταν έξω από την οικία της.

Διαβάστε επίσης

Η παθούσα θα παρέδιδε το χρηματικό ποσό των -9.000- ευρώ σε άτομο που βρισκόταν έξω από την οικία της, ωστόσο μετά την ενημέρωση και την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο δράστης και ακινητοποιήθηκε.

Από την κατοχή του κατασχέθηκε -1- κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι, τύπου στιλέτο. Κατασχέθηκε, επίσης, το προαναφερόμενο όχημα.

Επιπλέον, εξετάζεται η εμπλοκή του συλληφθέντα και σε άλλες δύο περιπτώσεις απάτης που διαπράχθηκαν κατά τον προηγούμενο μήνα στη Βέροια και στις Σέρρες, αποσπώντας -12.000- ευρώ και -10.000- ευρώ και χρυσές λίρες, αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis