Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:19 | 29/09/2023

Συνελήφθησαν, προχθες (27-09-2023) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, -3- ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος -1- ακόμη ημεδαπού άνδρα που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και κλοπή.

Ειδικότερα, προχθες τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, οι δράστες επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, αναπτύσσοντας ταχύτητα και διέφυγαν από το σημείο.

Διαβάστε επίσης

Ακολούθως, στο πλαίσιο των επισταμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκε το προαναφερόμενο όχημα να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει προσκρούσει σε διαχωριστικό διάζωμα, ενώ οι -4- δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί. Οι -3- εξ αυτών ακινητοποιήθηκαν, ενώ ο τέταρτος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά την ακινητοποίηση τους, ο ένας δράστης αντιστάθηκε σθεναρά, απωθώντας με τα χέρια και τα πόδια του έναν αστυνομικό, ενώ παράλληλα, καταφέρθηκε με υβριστικές φράσεις στο σύνολο των αστυνομικών.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα καλωδίων χαλκού, βάρους -164,5- κιλών, η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και εργαλεία (σιδεροπρίονο, κόφτης σιδήρου και λοστός).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis