Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:59 | 26/09/2023

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες (25-9-2023) στην περιοχή του Κορυδαλλού μετά από καταδίωξη, δύο ημεδαποί, ηλικίας 44 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, οι ανωτέρω με τη χρήση σιδερένιου λοστού διέρρηξαν κατάστημα και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν συρτάρι ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Κληθέντες αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι σε παρακείμενο δρόμο από το παραβιασμένο κατάστημα και τους κάλεσαν για έλεγχο.

Οι κατηγορούμενοι δε συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα εντός κατοικημένης περιοχής και ρίχνοντας στο οδόστρωμα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και συρτάρι ταμειακής μηχανής, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη.

Ανωτέρω αστυνομικοί ακολουθούσαν διαρκώς από ικανή απόσταση το προπορευόμενο δίκυκλο που πραγματοποιούσε ελιγμούς, ώσπου τους ακινητοποίησαν με ασφάλεια σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis