Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:39 | 17/03/2024

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν δυο ακόμα ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν τον ένα κατηγορούμενο διακινητή να πωλεί συνολικά 1,9 γραμμάρια κοκαίνης και 1,2 γραμμάρια κάνναβης στους δυο αγοραστές και τους συνέλαβαν, ενώ ο έτερος συλληφθείς εντοπίστηκε στην οικία του κατηγορούμενου ως διακινητή και συνελήφθη.

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο για διακίνηση, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και (320) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω κατηγορούμενου, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν (151,3) γραμμάρια κοκαίνης,  (26) γραμμάρια κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 2.430 ευρώ, ενώ στην κατοχή του έτερου συλληφθέντα που εντοπίστηκε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα και μια μοτοσικλέτα ως μέσα διακίνησης των ναρκωτικών.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis