Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σεμιναριο
20:13 | 04/07/2023

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Λέρου πραγματοποίησαν το Σάββατο 24 Ιουνίου σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τους συναδέλφους της Λέρου. 

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ διαμόρφωσαν ειδικά την αίθουσα τους και με διάφορα μέσα, όπως την προβολή εκπαιδευτικών βίντεο, πρακτική εξάσκηση σε προπλάσματα και με την χρήση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, μετέφεραν στους συναδέλφους τις απαραίτητες γνώσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού. 

Διαβάστε επίσης

Το σεμινάριο αυτό είναι αναγκαίο εφόδιο για κάθε Αστυνομικό και ειδικά για όσους είναι στην πρώτη γραμμή. Δεν είναι λίγες οι φορές που χάνεται πολύτιμος χρόνος αφού δεν υπάρχουν άτομα εκπαιδευμένα την στιγμή που χρειάζονται. Είναι πολύ σημαντικό οι πρώτες βοήθειες να δίνονται στο σημείο του συμβάντος και με σωστούς χειρισμούς να διατηρηθεί ο τραυματίας στην ζωή μέχρι να φτάσουν οι επαγγελματίες διασώστες του ΕΚΑΒ

Οι συμμετέχοντες συνάδελφοι έλαβαν πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις τόσο σε πρακτικό αλλά και σε θεωρητικό επίπεδο.

Εικόνα
πρωτες βοηθειες

 

Εικόνα
πρωτες βοηθειες

 

Πηγή:    bordernews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis