Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
a
19:19 | 21/10/2024

Νέα αξεσουάρ ήχου Pryme διανέμονται στις αρχές επιβολής του νόμου και σε άλλες υπηρεσίες δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ από την Ossipee Mountain Electronics (OME).

Για σχεδόν 50 χρόνια, η OME ειδικεύεται στην παροχή λύσεων αμφίδρομης ραδιοεπικοινωνίας στο Νιου Χάμσαϊρ, το Μέιν και το Βερμόντ. Το Τμήμα Ασφάλειας του Νιου Χάμσαϊρ βασίζεται στην OME για την υποστήριξη των αμφίδρομων επικοινωνιών μέσω ασύρματων της Motorola που χρησιμοποιεί η Πολιτειακή Αστυνομία και η Πυροσβεστικής. Η OME προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα αναζήτησε και βρήκε καλύτερα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων Pryme.

Διαβάστε επίσης

«Τα αξεσουάρ OEM δεν είναι πάντα τα πλέον κατάλληλα σε κρίσιμες επικοινωνίες. Γι' αυτό ο βασικός μας πόρος είναι το Pryme. Γνωρίζουμε ότι τα αξεσουάρ τους υποστηρίζονται από σταθερή ποιότητα και εξυπηρέτηση», δήλωσε η Stephanie Porusta, αντιπρόεδρος της OME.

Η νέα πρόκληση ήταν ακουστικά που θα μπλοκαραν τους θορύβους, ενώ ταυτόχρονα θα επέτρεπαν την εστιασμένη ακοή κατά την περιπολία στα νερά, ειδικά κατά την υψηλή τουριστική περίοδο. Η OME συνέστησε για τις περιπολίες ειδικά τα ακουστικά της Pryme να συνδυάζονται με τα μικρόφωνα ηχείων της Motorola και κάπως έτσι προέκυψαν τα νέα αξεσουάρ ήχου, τα οποία έχουν κάνει θραύση στην αστυνομία της Νέας Αγγλίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis