Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
kriseis
23:37 | 03/10/2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ταυτοποίησης και σύλληψης του άνδρα που ευθύνεται για τη βίαιη θανάτωση και τραυματισμό αδέσποτων ζώων στον Βόλο.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μέσα από εξαιρετική μεθοδικότητα και άψογη συνεργασία, κατάφεραν να βάλουν τέλος σε μια σειρά αποτρόπαιων ενεργειών που είχαν συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης

Η δράση αυτή αποτελεί μια ακόμη ξεκάθαρη διαβεβαίωση προς τους πολίτες του Βόλου ότι η ασφάλεια τους, καθώς και η προστασία κάθε ζωντανής ύπαρξης στην κοινότητα, αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα για τις αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν κάθε διαθέσιμη πληροφορία και, με ζήλο και αφοσίωση, έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθησυχάζοντας την τοπική κοινωνία.

Τι αναφέρει ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και να συγχαρώ τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες,  ενεργώντας με εξαιρετική μεθοδικοτητα και αγαστή συνεργασία, υπερβάλλοντας εαυτό, και αξιοποιώντας  κατάλληλα κάθε πληροφορία, κατάφεραν να ταυτοποίησουν και να δώσουν τέλος στην παράνομη και αποτρόπαια δράση ημεδαπού άντρα, ο  οποίος είχε προβεί στη θανάτωση και τον τραυματισμό αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομιας Μαγνησίας, έδωσαν ακόμη μια ξεκάθαρη διαβεβαίωση προς τους πολίτες του Βόλου ότι η ασφάλεια τους αλλά και κάθε ψυχής αυτής της κοινότητας αποτελεί προτεραιότητα μας!!!

Υ.Γ. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ έναν πολύτιμο συνεργάτη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου (Γνωρίζει αυτός), παλιό,  έμπειρο και ακούραστο στέλεχός της, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στο άνοιγμα του δρόμου της εξιχνίασης»

Πηγή:  thenewspaper.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis