Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
4
09:19 | 06/07/2024

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης παρέστη την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024, στην τελετή Ορκωμοσίας των νέων Κελευστών της 42ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στις εγκαταστάσεις της, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, όπου απένειμε τα πτυχία στους ορκισθέντες.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, εκπρόσωποι Κομμάτων, Σωμάτων Ασφαλείας, Πρεσβειών, Επίτιμοι Αρχηγοί, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, καθώς και συγγενείς των νέων Κελευστών.

Από τη Σχολή αποφοίτησαν 106 Κελευστές, εκ των οποίων 94 από την Ελλάδα, 9 από την Κύπρο και 3 από την Σενεγάλη.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά απένειμα σήμερα τα πτυχία κατά την τελετή ορκωμοσίας των νέων Κελευστών της 42ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ορκισθέντες, να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και να τους προτρέψω να συνεχίσουν να αναβαθμίζουν το γνωστικό τους υπόβαθρο και την στρατηγική τους αντίληψη. Ως Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άνδρες του ένδοξου Πολεμικού μας Ναυτικού, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας στους άγρυπνους φύλακες του ελληνικού θαλάσσιου χώρου. O Άγιος Νικόλαος στην πλώρη σας, καλές θάλασσες.»

Εικόνα
4

 

Εικόνα
4

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis