Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:43 | 07/05/2017

Η μάρκα Terra Nation™ δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.

Χτίζοντας στην εμπειρία τριών δεκαετιών, μια ομάδα ειδικών  συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά από λειτουργικά, πρωτότυπα και άριστης ποιότητας προϊόντα.

 

Οι ομπρέλες Τerra Nation™  και τα σκίαστρα ανοίγουν και κλείνουν με μια κίνηση, με προστασία UPF 50+ (98% προστασία UV), προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους να χαίρονται ελεύθερα τον ήλιο, προστατευμένοι από την έντονη ακτινοβολία.

Στη σειρά σακιδίων και τσαντών παραλίας της Terra Nation™ το κάθε τι βρίσκει τη θέση του, ακόμα και τα βρεγμένα μαγιό ή ρούχα, αφού μπορούν να τοποθετηθούν στη θήκη με την ειδική μόνωση. Επιπλέον, το νερό ή τα φρούτα, μπορούν να διατηρηθούν δροσερά καθ’ όλη την παραμονή στην παραλία. Με την καταπληκτική σειρά αξεσουάρ παραλίας, όπως πετσέτες και υποστρώματα, φτιαγμένα από ειδικό αντιβακτηριδιακό υλικό, που στεγνώνουν γρήγορα και σε υπέροχα μοντέρνα χρώματα, το παιχνίδι με τη θάλασσα ή τον ήλιο γίνεται ανέμελο.

 

Στόχος της Terra Nation™ είναι να παρέχει εξοπλισμό που να επιτρέπει μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα: τη διαδρομή, την παραμονή στην παραλία και την αποχώρηση από εκεί.

 

“Πιστεύουμε στους ευτυχισμένους ανθρώπους!”

 

Κωδικός Κουπονιού:  KHPSWQOBTUT2

Η προσφορά ισχύει από 1η έως 31 Μαΐου 2017.

 

TN LOGO

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Visit :

www.terra-nation.com

 

www.terranationshop.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis