Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
«Το θέμα είναι να τους κάνεις να θέλουν να παραιτηθούν από τη δουλειά τους» - Διαδηλωτής προσπάθησε να φοβερίσει αστυνομικό παρενοχλώντας τον έξω από το σπίτι του
18:39 | 29/09/2024

Ένας ακτιβιστής συνελήφθη την Τετάρτη επειδή φέρεται να πέταξε ένα φλεγόμενο καπέλο στο σπίτι ενός αστυνομικού της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας.

Ο Terrell Harper, 42 ετών, και άλλοι διαδηλωτές εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι του αστυνομικού στο Μπρούκλιν τη Δευτέρα το βράδυ, αφού ο αστυνομικός «τα είχε βάλει με τους διαδηλωτές» κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης έξω από το αστυνομικό τμήμα μια ημέρα νωρίτερα, όπως ισχυρίστηκε ο Harper στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης

«Ο Χάρπερ ήταν με μια ομάδα διαδηλωτών, στέκονταν στην μπροστινή αυλή του σπιτιού και φώναζαν στον αστυνομικό να βγει έξω», είπε ένας εκπρόσωπος του NYPD.

«Στη συνέχεια πήρε ένα καπέλο, του έβαλε φωτιά και το πέταξε», είπε ο εκπρόσωπος. Η αστυνομία δεν ανέφερε πού προσγειώθηκε το καπέλο.

«Το παν είναι να τους κάνουμε να μας φοβηθούν. Το θέμα είναι να τους κάνεις να θέλουν να παραιτηθούν από τη δουλειά τους, καταλαβαίνετε τι εννοώ;» σχολίασε ο Χάρπερ αργότερα, ενώ καυχήθηκε για τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του αστυνομικού σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis