Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:59 | 30/01/2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ

Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων κ. ΚΟΚΟΣΑΛΗ Μανώλη

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, η Διοίκηση και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, οφείλουν να σας εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες, για την αποκατάσταση των φθορών και τη συντήρηση του κτιρίου όπου στεγάζεται το παραπάνω Α.Τ. στο δ.δ. Πύργου του Δήμου σας.

Ο ζήλος και η στήριξη που επιδείξατε, άμεσα μετά την επίσκεψη μας στα γραφεία σας αλλά και σε τακτικές τηλεφωνικές συνομιλίες με το Προεδρείο της Ένωσης μας κατά την μεταβίβαση των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν οι συνάδελφοι μας λόγω των φθορών που είχε υποστεί το κτίριο ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Παρεμβάσεις πνοής που θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο των εκεί υπηρετούντων συναδέλφων μας, αλλά και των επισκεπτών πολιτών του συγκεκριμένου Τμήματος.        Σε περιπτώσεις που δεν μπορούμε να βρούμε λύση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε σε τρίτους παράγοντες όπως η τοπική αυτοδιοίκηση ή και ιδιώτες χορηγοί που αγαπούν και εκτιμούν το έργο και την προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού.

Τέτοιες ενέργειες και έργα προς το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας δείχνουν έμπρακτα την στήριξη και τη συνεργασία που επιθυμούμε άπαντες με την τοπική αυτοδιοίκηση και συνάμα με την τοπική κοινωνία.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο σας, να έχετε μια εποικοδομητική νέα θητεία και δεσμευόμαστε για μια αγαστή συνεργασία σε οτιδήποτε μπορούμε να βοηθήσουμε.

 

Με εκτίμηση,

 

 

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis