Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ηλείας, ο ξαφνικός θάνατος του 59χρονου πρώην αστυνομικού Κώστα Δημητρακόπουλου.
Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από έντονη αδιαθεσία.
Διαβάστε επίσης
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Πατρις" οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Ο Κώστας Δημητρακόπουλος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, ενώ είχε μόλις πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί.
Συλλυπητήριο Μήνυμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας
Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εξέφρασε την οδύνη της για την απώλεια του πρώην συναδέλφου τους:
«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο θάνατο του εν αποστρατεία συναδέλφου μας ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνου. Δυστυχώς, η μοίρα της ζωής δεν του επέτρεψε να απολαύσει τους καρπούς μιας ενάρετης υπηρεσιακής καριέρας, για την οποία όλοι εμείς οι συνάδελφοί του μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, εκπροσωπώντας την αστυνομική οικογένεια του Ν. Ηλείας, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εν αποστρατεία συναδέλφου μας.
Κώστα, καλό σου ταξίδι στο Φως…».
Πηγή: thebest.gr