Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:19 | 01/06/2024

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στα Άνω Λιόσια, όπου εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα απανθρακωμένο σε αυλή σπιτιού.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο επί της οδού Αγαμέμνονος, ήρθαν αντιμέτωπες με σορό ηλικιωμένου άνδρα, η οποία βρισκόταν κομματιασμένη, απανθρακωμένη και σε προχωρημένη σήψη. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο 60χρονος γιος του θύματος, ο οποίος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει εδώ και μήνες, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι ο ίδιος τον τεμάχισε και επιχείρησε να κάψει τα μέλη του, επειδή μύριζαν έντονα.

Διαβάστε επίσης

Οι γείτονες αρχικά κάλεσαν την Πυροσβεστική γιατί είδαν να βγαίνει καπνός από τη μονοκατοικία όπου διέμεναν πατέρας και γιος, ωστόσο όταν έφτασαν οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει. Λίγο αργότερα, ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, καθώς η δυσοσμία από τη μονοκατοικία ήταν έντονη. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στην αρχή, όπως και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας που ήρθαν αμέσως μετά βρέθηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς τα μέλη της σορού του ηλικιωμένου ήταν καμένα και σκορπισμένα σε διάφορα σημεία της αυλής.

Σύμφωνα με τους γείτονες, πατέρας και γιος έμεναν στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και δεν είχαν δώσει, στο παρελθόν, οποιαδήποτε αφορμή.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει αν ο άνδρας δολοφονήθηκε από τον γιο του, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ή αν πέθανε και στη συνέχεια ο γιος του θέλησε να κάψει τη σορό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο άνδρας φέρεται να ήταν νεκρός αρκετές ημέρες γιατί η δυσοσμία ήταν έντονη.

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis