Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:14 | 22/06/2023

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με τις Αρχές να ασκούν δίωξη για ανθρωποκτονία εναντίον του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Διαβάστε επίσης

Όπως έγινε γνωστό, στη διάθεση των αστυνομικών βρέθηκε ένα νέο βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ο 32χρονος και η 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση. Με βάση το βιντεοληπτικό υλικό και από τα μηνύματα που πήραμε σήμερα από το κινητό, προσπαθούμε να δούμε εάν έγινε κάποια στάση πριν το σημείο που βρέθηκε το σώμα της κοπέλας. Όσον αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση δεν έχουμε ακόμα εικόνα από την ιατροδικαστική έκθεση. Δεν ξέρουμε ακόμα εάν έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε η κοπέλα, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως είτε προσπάθησε να τη βιάσει είτε τελικά τα κατάφερε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η κ. Δημογλίδου ανέφερε πως η Αναστάζια συνάντησε για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές και δεν φαίνεται από το κινητό της κοπέλας να είχαν στο παρελθόν επικοινωνία.

«Υπάρχει μία επικοινωνία με τον σύντροφό της λίγο αφότου έφτασε στο σπίτι του 32χρονου. Φαίνεται πως η κοπέλα ανησυχεί και επικοινωνεί με τον σύντροφό της για να την παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε από την αρχή συγκεκριμένα πράγματα ως προς τις κινήσεις του, τα οποία δεν προκύπτουν από τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία. Ο συγκάτοικος του έχει βοηθήσει πάρα πολύ την έρευνα των Αρχών. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που θα εμπλουτίσουν τη δικογραφία, που έφτασε σήμερα στον εισαγγελέα. Αφορούν τόσο τα κινητά θύτη και θύματος και όσο και τα αποτέλεσμα γενετικού υλικού».

megatv.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis